Događanja

Službe Božje posebnim povodima: Služba Božja za pokojne

Studeni započinje službom Božjom za pokojne. Ta posebna služba stoji pod naslovom "Dar života".

 

Isus Krist daje vječni život onima koji vjeruju u njega. Naša je zadaća živjeti u vjeri u Isusa Krista i time biti uzor našim bližnjima. Štoviše, želimo pridonijeti duhovnom blagostanju onih koji su od Isusa pozvani u vječni život. Njih želimo prihvatiti kako nas je Krist prihvatio.

 

Izravan prijenos treće ovogodišnje službe Božje za pokojne iz Fellbacha (Njemačke), održati će se u nedjelju, 4.11.2018., u zajednicama Varaždin, Zadar i Zagreb u 10:00 sati. Službu, čija će središnja misao biti riječ iz Ivana 2, 5, će predvoditi veleapostol Jean-Luc Schneider.

 

Više na temu: Služba Božja za pokojne

 

 

 

Službe Božje posebnim povodima: Dan zahvale za žetvu 2018.

Svoju zahvalnost možemo dokazati životom koji je određen Evanđeljem Isusa Krista. Vidljiv znak naše zahvalnosti je i financijska žrtva.

 

U nedjelju, 7.10.2018. (službe Božje u zajednicama Zagreb i Zadar u 9:30, Varaždin i Rijeka u 16:00 sati) te subotu, 13.10.2018. (služba Božja u zajednici Darda u 14:00 sati) imamo mogućnost prinijeti Gospodinu dodatnu financijsku žrtvu.

 

Ta žrtva zahvalnica poslužit će još uspješnijem djelovanju naše Crkve širom svijeta. Tim sredstvima izravno podupiremo mjesne Crkve u zapadnoj i istočnoj Africi kao i u istočnoj Europi.

 

Više na temu: Žrtve zahvalnice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Novoapostolska Crkva u Republici Hrvatskoj © 2018